Site Overlay

Обавештење о почетку другог полугодишта

Обавештавамо све запослене наше школе, родитеље и ученике да друго полугодиште школске 2020/2021. године почиње у понедељак, 18. јануара 2021. године.

Наша школа спремно је дочекала почетак другог полугодшта, у складу са свим препорукама због актуелне епидемиолошке ситуације. Школа је дезинфикована и добро снабдевена свим средствима заштите (дезинфекционим средствима, маскама за запослене и ученике). Хигијена школе је појачана, детаљно се чисти ујутро и увече, између смена се обавезно проветрава и дезинфикују клупе.

Настава ће се одвијати према моделу као у првом полугодишту текуће школске године, за ученике основног образовања, за одељења са великим бројем ученика, настава ће се одвијати у две смене. Ученици су подељени у две групе и похађају наставу у сменама. У првој смени су обавезни ђаци путници. Прва смена почиње у 7:50 часова а завршава се у 11:25 часова, док друга смена почиње у 11:45 часова и завршава се у 15:20 часова. Ученици средњег образовања похађају наставу по комбинованом моделу (једна седмица настава у школи, друга седмица настава од куће).

Ученици ће моћи, као и до сада, да користе услуге школске кухиње.

Срећан почетак другог полугодишта са жељом да буде још успешније и боље него што је било до сада, пожелео је директор школе, Зоран Петровић својим запосленим и ученицима.