Site Overlay

Блок настава

Конобари и кувари III-2

Конобари                                                                                  Кувари

свечани пријем                                                                       куварство 22.02.2021.-26.02.2021.

22.02.2021.-26.02.2021.                                                               29.03.2021.-02.04.2021.

предмет услуживање                                                            17.05.2021. – 21.05.2021.

29.03.2021. – 02.04.2021. услуживање

17.05.2021. – 21.05.2021.

I-1 Конобари и кувари

Куварство и услуживање

29.03.2021. – 02.04.2021.