Site Overlay

Гостујуће предавање „Значај руралног туризма у развоју руралних подручја Србије“

У среду 1. 12. 2021. године гост наше школе биће проф. др Драго Цвијановић, декан Факултета за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи Универзитета у Крагујевцу. Том приликом, професор ће одржати предавање из области туризма на тему развоја руралног туризма и какав утицај такав облик туризма има на развој и оснаживање руралних подручја Србије.

Професор Цвијановић је током своје богате каријере као један од водећих стручњака у области агроекономије и руралног развоја како у Србији тако и на Балкану радио на бројним пројектима руралног развоја и своје богато искуство ће поделити током овог предавања са нашим ученицима, али и другим заинтересованим учесницима.

Ово предавање је део активности које наша школа предузима у циљу стручног усавршавања ученика и стручних сарадника и има за циљ успостављање вертикалне повезаности у погледу школовања стручњака у области хотелијерства и туризма.

Овим путем желимо да вас позовемо да присуствујете овом предавању и из прве руке сазнате нешто ново у области агро и руралног туризма и започнете или унапредите своје пословање.