Site Overlay

МИНА – ПРВАК ДРЖАВЕ НА ТАКМИЧЕЊУ ,,ШТА ЗНАШ О САОБРАЋАЈУ”

Најстарије и највеће такмичење основаца „Шта знаш о саобраћају“ одржано је 54. пут за редом 2. и 3. јуна у ДКЦ „Мајдан“ у Београду, у организацији Ауто-мото савеза Србије и „АМС Осигурање“ а.д.о. Београд. На Државном нивоу такмичења надметало се 110 основаца из целе Србије међу којима су и два ученика Образовно-васпитног центра „Браћа Недић“, Мина Николић и Вукашин Бајић. Ученици су своје знање показали како у познавању саобраћајних прописа решавањем тестова, тако и вожњом бицикала на полигонима спретности и практичног понашања у саобраћају.

Мина Николић освојила је 289/300 и заузела 1. место у ,,Ц” категорији за девојчице. Мина је прва девојчица у историји школе која се такмичила из саобраћаја.
Као награду, Мина је добила златну медаљу, бицикл, кацигу, као и диплому за освојено 1. место и захвалницу за учешће на Државном такмичењу. Захвалница је припала и Вукашину Бајићy, који је освојио 278/300 поена, заузевши 9. место.
Честитамо и похваљујемо Мину и Вукашина, као и њиховог наставника Александра Вујичића који су показали огромно залагање, мотивацију, вољу и труд. Поносни смо на овај велики успех за нашу школу.