Site Overlay

Наставак сарадње Образовно-васпитног центра „Осечина“ и компаније „ЕУРОПРОМ“

Образовно-васпитни центар „Осечина“ и ове године наставиће дугогодишњу сарадњу са друштвено одговорном компанијом „Еуропром“ која се огледа у реализацији стручне праксе ученика трогодишњег занимања трговац.

Током последњих неколико година сарадња школе са компанијом „Еуропром“ је веома успешна и исто толико важна у показивању ученицима да једино својим трудом, залагањем и жељом за учењем могу напредовати правим путем и остварити своје пословне циљеве. Веома је важно истаћи да је 5 бивших ученика Образовно-васпитног центра „Осечина“ након стечене дипломе трговац своје радно искуство отпочело у компанији „Еуропром“, где су већ неколико месеци, а неки чак и годинама пример добре сарадње привреде и образовања.

Компанија „Еуропром“ са поносом истиче свој програм сарадње са школом у Осечини и радује се новој генерацији трговаца која ће улепшатити радно окружење малопродајних објеката „Еуропрома“ како у Осечини, тако и у читавом Колубарском округу, на шта је указала и Бојана Перић, ПР менаџер компаније „Еуропром“.