Site Overlay

ОПШТИНСКО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ ХЕМИЈЕ И БИОЛОГИЈЕ

Наша школа била је домаћин Општинског такмичења из хемије и биологије које је одржано 17.марта. Гости наше школе били су ученици ОШ ,,Војвода Мишић” из Пецке.
На такмичењу из хемије учествовали су ученици седмог и осмог разреда, решавањем теста које је трајало 2h и 30мин. На следећи ниво такмичења,према пропозицијама Српског Хемијског Друштва, пласирали су се следећи ученици наше школе: Спасојевић Софија 8-2, Петровић Вукан 8-1, Станишић Тијана 8-2 и Петровић Анастасија 8-2.
На такмичењу из биологије учествовали су ученици од петог до осмог разреда. Ученици су тест решавали 60мин и према пропозицијама Српског Биолошког Друштва на Окружни ниво такмичења пласирали су се следећи ученици наше школе: Пантелић Данко 5-2, Нинић Наталија 5-1, Пантелић Данило 5-2, Спасић Емилија 5-2, Спасојевић Софија 8-2, Петровић Николај 8-1, Петровић Анастасија 8-2, Матић Урош 8-2, Петровић Вукан 8-1. По броју освојених бодова сви ученици су заузели треће место.
Честитамо свим ученицима на постигнутим резултатима,као и њиховим предметним наставницама Славици Гладовић и Јелени Николић. Такође, честитамо нашим драгим гостима из ОШ ” Војвода Мишић” и њиховој наставници Јасмини Перић на оствареном успеху.