Site Overlay

Племенитост на делу

Завичајни аутор и човек великог срца, Огњен Пудар, својим гестом још једном је показао и доказао да богатство душе вреди милион пута више од материјалног богатства и да је моћ даривања једна од највећих моћи које човек може да поседује.

Наиме, овај несебичан човек одлучио је да својим поклоном обрадује два ученика наше школе. Будућем прваку, Лазару Митровићу, из Драгијевице, Огњен Пудар поклонио је рачунар, као и сто за рачунар (који је био заоставштина његове покојне жене), а пред почетак школске године овај дечак добиће и сав прибор потребан за школу. И ту даривању није крај… Ученица Наташа Ранковић, будући петак, од овог племенитог човека на поклон је добила лаптоп, уз поруку да ужива у његовом коришћењу, како у школске сврхе, тако и у тренуцима опуштања и разбибриге.

Осмех на лицима ове дечице, који вреди више од хиљаду речи, једини је прави доказ да је учињено једно добро и хумано дело.

Захваљујемо се Огњену Пудару на великодушности која га краси и надамо се да ће његов гест бити позив и показатељ да постоје људи који нису заборавили шта значи бити хуман и да нечије мало некоме другом значи много.