Site Overlay

Прва награда на 30.Републичком такмичењу из солфеђа и теорије музике

Николина Малешевић, ученица 8.разреда наше школе и 6.разреда Музичке школе „Живорад Грбић“ у Ваљеву, освојила је прву награду са освојених 100 поена на 30.Републичком такмичењу из солфеђа и теорије музике одржаном 19.нобембра 2022.године у Београду.

Николина је одличан ђак наше школе, вредна и изузетна девојчица. Посвећена школи, упорна у свом раду и учењу. Прави пример својим другарима и будућим генерацијама.

У школској 2021/2022.години, Николина је редовно похађала и положила два разреда музичке школе са одличним успехом и просеком 5,00 као и редован седми разред основне школе са одличним 5,00 успехом. Уз то, Николина је добитник општинске награде за 2021.годину у области стваралаштва ученика и студената. Награда општине Осечина за досадашње резултате, Николини је била још већа мотивација ка успесима те је наставила да ниже успехе на такмичењима.

7.маја 2022.године на Републичком такмичењу „Осмо такмичење Корнелије“ одржаном у Београду понела је прву награду са освојених 100 поена.

4.јуна 2022.године на такмичењу међународног карактера „XV Меморијал Љиљана Ђорђевић Шкарица“ одржаном у Лазаревцу понела је прву награду и 100 поена.

Поносни смо што је Николина ученица наше школе и желимо јој још пуно оваквих успеха у наредним данима школовања.