Site Overlay

Свечани пријем ђака првака

Традиционално, као и сваке године, данас је у нашој школи оргaнизован свечани пријем најмлађима, ученицима првог разреда.
У радној 2023/2024. години, 39 ученика првог разреда сешће у клупе наше школе.
Драгу децу, њихове родитеље и учитеље поздравио је директор школе, Зоран Петровић, који им је пожелео добродошлицу уз поруку да је школа њихова друга кућа испуњена дечијим осмесима и радошћу.
,,Ви сте сада једна велика породица која треба да се дружи, да се договара и расте заједно. А ми одрасли смо ту да вам пружимо највећу подршку на вашем путу одрастања и образовања, ” истакао је директор.
Поред директора школе, речи добродошлице и подршке, упутио је и председник општине, господин Никола Томић, са својим сарадницама Биљаном Мићић, заменицом председника општине и Зорицом Павловић, помоћницом председника општине за друштвене делатности. Том приликом, председник је ђацима првацима поделио бесплатне уџбенике које општина већ неколико година поклања свим ђацима првацима са територије наше општине.
Такође, компанија Еуропром даривала је сваком ђаку прваку слатки пакет трудећи се да им први ђачки дани остану у лепом сећању.

Захваљујемо се општини Осечина, председнику и његовом тиму на топлим речима и хуманом гесту за све наше првачиће и њихове родитеље, као и компанији Еуропром.