Site Overlay

Час хуманости у нашој школи

„Арт петрол“ из Београда, као друштвено одговорна компанија, увек помаже и даје свој несебичан допринос када год је то потребно. Ове године у сарадњи са Образовно-васпитним центром „Осечина“ и општином Осечина, компанија „Арт петрол“ дала је донацију за пет социјално угрожених породица из наше општине. Новчаним износом од 10.000 динара за свако дете у породици у време новогодишњих празника помогли су породице Илић из Лопатња, Марковић из Гуњака, Поповић из Осечине и Ранковић из Бастава.

У Образовно-васпотном центру „Oсечина“ организован је скуп за све породице, а најмлађим члановима ових породица новогодишње пакетиће уручио је председник општине Никола Томић у присуству заменика председника Биљане Мићић, помоћника председника Зорице Павловић, шефа пословнице компаније „Арт петрола“ у Осечини, Ане Савић и руководства школе, Зорана Петровић, Бранислава Тодорић и професора Ненада Иконић.

Директор школе, Зоран Петровић, захвалио се компанији што учествују у побољшању живота породица са децом и пожелео добро и успешно пословање у будућности. Ово је само једна од акција које су покренуте у нашој школи и биће их још у наредном периоду и на тај начин држимо најважнији час у животу, час хуманости.