Site Overlay

“30 ЗА ПОНОС” – УСПЕШНИ МЛАДИ ЉУДИ

Годину јубилеја ваљевска компанија „Еуропром“ обележиће у знаку броја 30 и то уз тридесеторо младе и успешне  деце из Ваљева, Мионице, Осечине и Косјерића.

Поводом 30 година постојања компанија „Еуропром“ покреће кампању „30 ЗА ПОНОС“ у чијем ће фокусу бити млади и успешни људи, са циљем да се промовишу праве вредности.

„30 ЗА ПОНОС“, прича о младим људима, међу којима има најбољих музичара, рецитатора, спортиста, најбољих ученика основих школа, студената. Сви они су постигли завидне резултате у различитим областима што у спортским дисциплинама што у музици или науци.

Тим поводом на свим билбордима Еуропрома биће сваког месеца истакнуте слике успешне деце како би и на тај начин промовисали њихов успех, а истовремено били подстрек  и „ветар у леђа“ свим другим младим људима.

На предлог наше школе и ваљевског атлетског клуба ВАК, међу 30 најбољих успешних и младих људи нашег краја, изабране су Јефимија Костић и  Јована Гајић, чије ће слике и успеси красити улице наше вароши и бити узор својим вршњацима.

Јефимија Костић је ученица 6. разреда наше школе. Од своје шесте године тренира атлетику. Тренутно је члан атлетског тима Црвене звезде. Носилац је великог броја медаља из области атлетике. Одличан је ђак и како истиче пуно воли школу, своје другаре и наставнике. 

Јована Гајић, ученица завршног разреда наше школе, средњег образовног профила пословни администратор, једна је од најуспешнијих ученика Образовно – васпитног центра „Осечина“. Добитник је признања на Књижевној олимпијади. Јована је одличан ђак, према речима својих професора, веома вредна, амбициозна и послушна ученица. Њен успех је препознат и изабрана је за ђака генерације средњег образовања Образовно – васпитног центра „Осечина“

Честитамо нашим ученицама на постигнутим успесима и желимо им још више успеха како у спорту тако и у даљем школовању.