Site Overlay

Акција уређења у ИО Остружањ

У нашој локалној заједници (село Остружањ), постоји завидна сарадња између мештана, ученика и учитеља наше школе. Та сарадња остварена је и са малим предузетницима из нашег места. Фирма „АС“, чије је седиште у Осечини, поклонила је нашој школи љуљашке, клацкалице, пењалице и кошеве за кошаркашко игралиште (чије је уређење финансирала школа), а радња „Техно-плет“ из Осечине поклонила је канапе, ужад за љуљашке и мреже за голове и кошеве. Уређењу школског дворишта, дечјег игралишта, као и спортских терена, својим радом и залагањем допринели су и родитељи ученика.

Циљ ове акције био је да се уреди и оплемени простор око школе. Данас наша деца уживају на свом игралишту, као и деца из Осечине и околних села. Наш циљ је остварен, наша замисао спроведена у дело. Хвала свима који су нам у томе помогли.

Ученици и учитељице ИО Остружањ неће се на овоме зауставити, у плану су нове идеје и замисли које ће бити остварене у оквиру пројектне наставе, предмета Чувари природе и сарадње са локалном заједницом.