Site Overlay

Дечије радости

С обзиром на то да су новогодишњи празници увек инспиративни и да је Нова година разлог за радост најмлађих, ове године припремили смо краћи свечани програм који ће обележити предстојеће празнике и доделу пакетића.
У организацији свечаности, у холу наше школе, поред јелке и Витлејемске пећине, учествовали су ученици од 1. до 6. разреда који су припремили занимљиву новогодишњу приредбу са својим учитељима, уз помоћ Тима за културну и јавну делатност. Ученици су своју талентованост и креативност изразили кроз новогодишње рецитације, игру, песму и плес.
На крају приредбе са нама је био најјјј, најјјомиљенији нико други негоооо….Шта мислите ко је? Па наравнооо, Деда Мраз! Њему је највећа радост да види осмехе на дечијим лицима и једва је чекао да обрадује малишане. У улози Деда Мраза био је директор школе, господин Зоран Петровић, који се у томе одлично снашао и поделио пакетиће деци радника наше школе.
Веселу претпразничну атмосферу обележила је и подела 52 пакетића ученицима школе који су ове године извучени као добитници новогодишњих пакетића у наградној акцији хуманитарног карактера која је спроведена у сваком одељењу.
Све је протекло је у знаку радости, љубави и дечијих осмеха.

Свим ученицима, њиховим породицама, драгим колегама и стручним сарадницима желимо срећне новогодишње и божићне празнике!