Дана 13.12.2022.год. са почетком у 11:00h у Пожаревцу, ,,Спортском центру Пожаревац’’, одржано је Државно (републичко) такмичење из стоног тениса за ученице и ученике основних школа. На такмичењу су учествовале ученице основне школе ОВЦ ,,Браћа Недић” издвојено одељење Комирић у следећем саставу:
• Девојчице :

1. Ана Гладовић(VIII-3) – 0250319
2. Андреа Николић(VIII-3) – 0450319

На такмичењу су учествовале тридесет две школе (тридесет две екипе).
У екипном такмичењу екипе су биле подељене у две групе и играло се на испадање. Наша кола играла је против основне школе ,,Вук Караџић’’ Врање .Први меч играла је Ана Гладовић која је изгубила резултатом 2:0,а други меч играла је Андреа Николић победивши резултатом 2:0. Играо се трећи одлучујући меч у адублу,пошто је резултат био нерешен 1:1 у ком је наша екипа дале све од себе да дође до победе,али нису успеле у томе јер је уследио пораз од 2:1, којим нису могле да обезбеде пролазак у осмину финала.
Андреа Николић је представљала нашу школу у сингл такмичењу које се играло по групама, а свака група састојала се од четири играчице (школе) које су играле једне против других,свака против сваке као светско првенство. Прва два места са највећим бројем бодова водила су у даљи ток такмичења. После два пораза и једном победом наша ученица1111 завршила је на солидној трећој позицији не успевши да се пласира у наредни круг такмичења.

#

Comments are closed

АРХИВА ВЕСТИ
ИНФОРМАЦИЈЕ ПО РАЗРЕДИМА